Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğsoruntirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada makam kızılır.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile oldukça uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere malik tablolar kullanabilirsiniz.

Elan erdemli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzlükı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, dirim alanlarınızda benzersiz ve muvazeneli bir bediiyat yaratır.

Ahşap oymak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve konulevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Bedduaşap detaylarla ayırt yaratır. Yalın başüstüneğu denli da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, antrasit duvar boyas duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim reva uygulanabilir.

Zahir ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Behemehâl mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da strüktürlmalıdır.

Evin iç duvarları dışında, daire ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında kesif yeğleme edilen bir renktir. şerif ve geniş bir âlem hissini en iyi şekilde yansıtmanızı sağlar.

amelî ulaşım olanakı tanır. Ekstra konforun güzel bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama isabetli malzeme seçimiyle hazırlanır.

antrasit renk tonları Natürel ışıkla harmanlandığında veya antrasit renk tonları hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya saksılandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Özel dizaynı sayesinde hiç namahrem ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yolculuk imkanı sağlar.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kadar yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page